林佩璇學習歷程檔案
科系:護理科     性別:女     E-Mail:10051368@jente.edu.tw     
我的中文自傳
我的英文自傳
生涯規劃
我的證照記錄
我的得獎紀錄
作品展示
學習成績
工讀經驗
實習經歷
服務經歷
社團經歷
志工經驗
活動經驗
中文自傳
我們家有五個人
爸爸,哥哥,妹妹,媽媽還有我
我排行老二  


我的童年過的很充實,爸爸每天陪我去游泳。

  我的第一次游泳比賽我很興奮,一大早就起床準備,終於輪到我了!!我帶著緊張的心和大家揮手,鳴槍一響我全力衝刺,爸爸在旁替我加油,雖然最後只得到第六名,但我知道我有努力過了,一次的失敗不代表一輩子的失敗。

  之後再游泳領域也拿到不少獎項,游了七年後,因為課業關係就沒再繼續,國中時好玩在課業方面也沒多用心。

  現在,我要朝我的夢想邁進,做一位白衣天使,幫助許多人。
英文自傳
  My childhood have been very fulfilling, and my father to accompany me to swim every day.

  My first swimming competition, I am very excited to get up early in the morning ready to finally my turn! I take a nervous heart that, and waving, firing the sound of my full sprint, and my father for me in the next refueling. although the final 6th place, but I know I have tried, the failure does not mean a lifetime of failure.

  After swimming field also won many awards, swim seven years later, because the academic relationship no longer continue in the fun on schoolwork did not more carefully.

  Now, I want to move towards my dream to do a nurse, helped many people.
生涯規劃
  畢業後,先考取護理師證照。

  然後考上北護或是中台的二技。

  二技畢業想出國深造