劉洺英學習歷程檔案
科系:復健科     性別:女     E-Mail:10152038@jente.edu.tw     
我的中文自傳
我的英文自傳
生涯規劃
我的證照記錄
我的得獎紀錄
作品展示
工讀經驗
實習經歷
服務經歷
社團經歷
志工經驗
活動經驗
中文自傳
我出門平凡的家庭,家庭成員有爸爸、媽媽、大姊、二姊,我排行老三,是家中最小的。
爸爸從事粗工的、媽媽從事服務業、大姊是剛出社會的新鮮人、二姊還在就學。
經濟方面 夠用就好 隨然時常入不敷出 不過還能過活。
喜歡畫畫、做做小飾品,烹飪。討厭的東西是苦瓜。
英文自傳
I go out to ordinary families, family members of a father, mother, sister, and my sister, I am the youngest, is the youngest.
Father engaged in unskilled, mother engaged in services, elder sister, fresh people just left the society, my sister is still in school.
Economic good enough to make ends meet, but also to live with contingent often.
Like painting, doing small jewelry, cooking. The annoying thing is bitter gourd.
生涯規劃
我對未來的規劃是,畢業前把該考的證照一次考好,考上高雄義守大學,找一份穩定的工作,領一份穩定得薪水。