周旻瑜學習歷程檔案
科系:護理科     性別:女     E-Mail:10251163@jente.edu.tw     
我的中文自傳
我的英文自傳
生涯規劃
我的證照記錄
我的得獎紀錄
作品展示
學習成績
工讀經驗
實習經歷
服務經歷
社團經歷
志工經驗
活動經驗
中文自傳
我是周旻瑜,出生於1998年4月29日。目前就讀於仁德醫護管理專科學校,家中成員有爸爸、媽媽和一個弟弟,則我排行老大。
我希望在未來能夠考取護理師證照,成為一位合格的護理人員,幫助更多人。
我很喜歡交朋友,也喜歡聊天,除此之外還喜歡畫畫、游泳、慢跑…。假日有空時,我喜歡到圖書館閱讀書籍;休閒時,喜歡和朋友出去逛街、看電影。
我非常喜歡簡單的生活,不喜歡過度的追求時尚,其實這樣也可以很幸福!!
英文自傳
My name is Chou-Min-Yu.I was born in 04/29/1998.Attending the Conservation Division of Rende Medical College.
A father, mother and a brother, seniority old age.
If in the future are no accidents, can be successfully admitted to the nursing division level according smoothly when the nurse, to help many people.
I like to make friends, like speech, like draw, swim and run…If I have free time in weeked, I like to go to library to study so book, and I like to see a movie and sopping. I am so like the flat light of life, doesn’t like fasion , actually happy is very simple.
生涯規劃
希望能考取到護理師執照及護理相關證照,考上理想的二技部,幫助弱勢朋友,也希望能將所學的專業適當的運用在職場上!!