曾秀玲學習歷程檔案
科系:護理科     性別:女     E-Mail:99510423@jente.edu.tw     
我的中文自傳
我的英文自傳
生涯規劃
我的證照記錄
我的得獎紀錄
作品展示
工讀經驗
實習經歷
服務經歷
社團經歷
志工經驗
活動經驗
中文自傳
家庭背景
    我出生於一個平凡的家庭,家中有爸爸、媽媽、兩個姊姊、我和一個妹妹。父母用民主但不放任的方式來教育我們,希望我們主動學習及獨立自主,並且適時地給予我們鼓勵和建議,也培養了我們樂觀的人生態度,讓我們能夠在遇到挫折時,能很快地再站起來,不怕苦再重新開始。

求學過程
    國小時,體育和美術還算不錯,曾代表學校出去比賽過。
國中時,英文一直是我的弱科,每次考試都不是很理想。到了國二下,到補習班補習,終於有了一點點起色了,感覺英文並不是很難了。
    


英文自傳
Family background
 I was born in an ordinary family, the family has father, mother, two sisters, me and a sister. Parents with democracy, but not laissez-faire approach to education, we hope that our active learning and independence, and in a timely manner to give us encouragement and advice, we also develop an optimistic attitude towards life, so that we can in the face of setbacks, can quickly then stand up, not afraid of pain and then start again.

 Schooling
 State-hour, sports and art pretty well, has represented the school out of the game too.
 Countries, the English has been my weak subjects, each exam is not very satisfactory. To the second year, the tutorial to tutorial, finally a little bit of improvement, I feel English is not very difficult.
生涯規劃
世界在日益多元化,跨國已經成為主流時代,外語是國際實務的主要工具,希望在未來我的英文能力可以更上一層樓。並妥善地歸規劃出來將來深造及就業方向,且朝自定目標努力發展,並多方面吸取新知,成為頂尖的世界人。